BEHOV -> ANALYS -> FÖRSLAG -> GENOMFÖRANDE

Hur ser ditt behov ut? Alla projekt inleds med en behovsanalys. Då berättar du. Du visar, pekar, förklarar.
Utifrån analysen och utifrån dina egna tankar bestämmer vi vad det är du vill att jag bidrar med. Ofta handlar det om planering, möblering, färgsättning, materialval, möbelval och val av detaljer som mattor, gardiner och andra textilier. Du är med i processen.

Målet är harmoni, hållbarhet och personlighet. Det gäller oavsett om det är ett hem eller ett företag jag hjälper. Målet är alltid att du ska trivas.

DU KAN ÄVEN ANLITA MIG DIGITALT
Tack vare modern teknik finns det goda möjligheter att hjälpa dig även på distans. Via ritningar, skisser, foton, videosamtal och telefonsamtal kan jag hjälpa dig med många delar vad gäller att förnya eller ta fram din inredning.

INUTI, inredning badrum, bad

Hur mycket hjälp vill du ha?

Du kan anlita mig för både längre och kortare uppdrag – små eller mer omfattande. För at ge dig en kick i en ny riktning eller för att hjälpa dig att ta fram en hel inredning. Här kan du läsa om två olika typer av uppdragsnivåer. Prisförslag får du i samband med vår första kontakt.

1. INREDNINGSHJÄLP

Ett möte på upp till 2 timmar i ditt hem mot ett fast pris. Passar dig som vill ha professionell rådgivning och någon att bolla tankar och idéer med. Exempel på vad jag kan hjälpa dig med:

* Planering

* Möblering

* Stil

* Belysning

* Förvaring

* Färg/tapet

* Gardiner/sömnad

* Materialval till kök och bad

DU KAN ÄVEN ANLITA MIG DIGITALT
Tack vare modern teknik finns det goda möjligheter att hjälpa dig även på distans. Via ritningar, skisser, foton, videosamtal och telefonsamtal kan jag hjälpa dig med många delar vad gäller att förnya eller ta fram din inredning.

2. INREDNINGSKONSULTATION

Passar dig som vill ha konkreta förslag på hur du kan komplettera ditt befintliga möblemang eller som vill ha hjälp att skapa ett nytt hem. Vi börjar med ett möte då vi går igenom vad du vill hjälp med. Vi gör tillsammans en behovsanalys utifrån ditt nuvarande boende, dina önskemål och bostadens förutsättningar och vidiskuterar din tänkta budget. Därefter skickar jag ett förslag på upplägg samt ett affärsförslag gällande min arbetskostnad för att ta fram förslag baserat på det vi kommit fram till tillsammans och utifrån dina behov. Detta ingår:

* Första möte

* Behovsanalys

* Stilanalys

* Moodboard

* Avstämningsmöte

* Sammanställning av förslag

En moodboard är som ett collage som sammanfattar stilen eller känslan med färger, materialprover och bilder på inredningsdetaljer. I förslaget kan du enkelt se vad alla produkter i förslaget heter, vad de kostar och var de finns att köpa eller beställa. Vill du efter det ha min hjälp att göra beställningar och inköp samt hjälp med att få allt på plats hjälper jag dig gärna.

DU KAN ÄVEN ANLITA MIG DIGITALT
Tack vare modern teknik finns det goda möjligheter att hjälpa dig även på distans - med hela eller med delar av projektet. Via ritningar, skisser, foton, videosamtal och telefonsamtal kan jag hjälpa dig med många delar vad gäller att förnya eller ta fram din inredning.