BEHOV -> ANALYS -> FÖRSLAG -> GENOMFÖRANDE

Hur ser ditt behov ut? Hur stor skillnad är det mellan nuläge och önskat läge? Alla projekt inleds med en behovsanalys. Då berättar du. Du visar, pekar, förklarar.

Utifrån analysen och utifrån dina tankar bestämmer vi vad det är du vill att jag bidrar med. Ofta handlar det om planering, möblering, färgsättning, materialval, möbelval och val av detaljer som mattor, gardiner och andra textilier. Du är med i processen.

Målet är harmoni, hållbarhet och personlighet. Det gäller oavsett om det är ett hem eller ett företag jag hjälper. Målet är alltid att du ska trivas. Och när det gäller företag så är målet att det ska finnas en tydlig koppling mellan varumärket och inredningen.

 

DU KAN ÄVEN ANLITA MIG DIGITALT
Tack vare modern teknik finns det goda möjligheter att hjälpa dig även på distans. Via ritningar, skisser, foton, videosamtal och telefonsamtal kan jag hjälpa dig med många delar vad gäller att förnya eller ta fram din inredning.

inuti,kontorsinredning, lounge, hammarby sjöstad

Hur mycket hjälp vill du ha?

Du kan anlita mig för både längre och kortare uppdrag – små eller mer omfattande. För att ge dig en kick i en ny riktning eller för att hjälpa dig att ta fram en hel inredning. Här kan du läsa om två olika typer av uppdragsnivåer. Prisförslag får du i samband med vår första kontakt.

1. INREDNINGSHJÄLP

Ett möte på upp till 2 timmar på ditt kontor mot ett fast pris. Passar dig som vill ha professionell rådgivning och någon att bolla tankar och idéer med. Exempel på vad jag kan hjälpa dig med:

* Planering

* Möblering

* Stil

* Belysning

* Förvaring

* Färg/tapet

* Gardiner/sömnad

* Materialval till kök och bad

inuti, kontorsinredning. textilier. korridor. gardin

2. INREDNINGSKONSULTATION

Passar dig som vill ha konkreta förslag på hur du kan komplettera ditt befintliga möblemang eller som vill ha hjälp att skapa ett nytt kontor. Vi börjar med ett möte då vi går igenom vad du vill hjälp med. Vi gör tillsammans en behovsanalys utifrån ditt nuvarande kontor, dina önskemål och förutsättningar och vi diskuterar din tänkta budget. Därefter skickar jag ett förslag på upplägg samt ett affärsförslag gällande min arbetskostnad för att ta fram förslag baserat på det vi kommit fram till tillsammans och utifrån dina behov. Detta ingår:

* Första möte

* Behovsanalys

* Stilanalys

* Moodboard

* Avstämningsmöte

* Sammanställning av förslag

 

En moodboard är som ett collage som sammanfattar stilen eller känslan med färger, materialprover och bilder på inredningsdetaljer. I förslaget kan du enkelt se vad alla produkter i förslaget heter, vad de kostar och var de finns att köpa eller beställa. Vill du efter det ha min hjälp att göra betsällningar och inköp samt hjälp med att få allt på plats hjälper jag dig gärna.