Ina, företags- och privatkund:

 

”Lisen är inlyssnande, förtroendeingivande, sympatisk och kunnig. Hon ser till kundens bästa och har hjälpt mig både privat och på min arbetsplats. Lisen har fingertoppskänsla.”

 

UPPDRAG:

Feng shui-analys av kontor i centrala Stockholm för ca 25 anställda samt feng shui- och inredningskonsultation av privathem i Sollentuna.

Susanne, privatkund i Täby:

 

”Lisen har hjälpt oss att få ett hem som känns personligt, lugnt och behagligt. Jag trivs bättre hemma nu än innan vi anlitade henne. Hon lyssnade och förstod precis vad vi ville med vårt hem men inte fick till på egen hand och hon fick oss våga tänka nytt. Lisen är väldigt duktig på färg och form och även på att förstå vad det är som behöver förändras.”

 

UPPDRAG:

Färgsättning av ett flertal rum. Tapetval, gardiner, möbelval och mattor i vardagsrum, matsal, sovrum, allrum och i de två barnens rum.

Jessica, privatkund i Saltsjöbaden:

”Du gör ett fantastiskt jobb och jag är så stolt över mitt hem som du har hjälpt mig med! Längtar oerhört tills vi ska gå vidare med återstående rum.”

 

UPPDRAG:

Att hjälpa kunden förnya kök och hallar och göra dem mer personliga. Att färgsätta och förnya föräldrasovrummet för att skapa mer värme och personlig stil samt skapa ett rum där man vill vara. Uppdraget omfattade färgsättning, textilier, belysning samt val av detaljer.

Helén och Tomas, privatkunder i Sollentuna:

 

”Efter att Lisen analyserade vår trädgård föll allt på plats och vi har en harmoni och ett lugn där som vi inte fått till tidigare. Och det är med ganska små medel – alla förslag är genomförbara på kort tid och utan att dra iväg kostnadsmässigt. Vi är så nöjda!"

 

UPPDRAG:

Feng shui- analys av trädgården för att se vilka förutsättningar som finns på tomten naturligt och förstärka olika områden för ökat välbefinnande. Uppdraget omfattade bagua-analys och förslag på åtgärder.