Lisen

Mitt mål är att du ska trivas. För mig handlar inredning mer om hur den känns än hur den ser ut. Jag är inredare för att jag älskar att skapa. Jag älskar färg och att hjälpa en kund hitta sin färgskala. Jag hjälper dig med förslag på hu saker kan kombineras för att skapa en personlig stil och en skön känsla. Jag är mån om att förstå dig, att lyssna in vem du är – och vad du vill.

Att få arbeta med inredning har alltid varit en dröm. Jag som äger och driver INUTI heter Lisen Bergström och är inredare, stylist och copywriter. Jag har pluggat kreativa utbildningar i olika skeden av livet och älskar att lära mig mer, lära nytt.

Jag är också certifierad feng shui-konsult. Feng shui är läran om hur vår miljö påverkar oss och hur vi kan skapa miljöer där vi mår bättre. Min syn på inredning och feng shui går hand i hand - och handlar om att skapa harmoni. För när vi vistas i harmoniska miljöer mår vi gott.

Mitt bolag heter L inspiration AB och INUTI är mitt varumärke. För mig handlar inredning mer om hur det känns än hur det ser ut. Namnet INUTI tycker jag så fint sammanfattar vad det är jag vill åstadkomma - vi börjar och slutar där - hur känns det INUTI dig?

Namnet har en alldeles speciell plats i mitt hjärta då det funnits i mitt huvud sedan tjugoårsåldern. Då hade jag en dröm om en liten, liten delikatessbutik som skulle heta Skafferi Inuti - där du skulle kunna gå IN, ta med UT eller så kunde du stanna och få din mat I lokalen. Nu poppade idén upp igen i samband med min feng shui-certifiering - för återigen - det handlar om hur det känns inuti.

Lisen Bergström
Mobil: 070 751 48 67
E-post

Kunder

Här är en lista på kunder och uppdragsgivare inom företag och organisationer. 

Berghs School of Communication
Coompanion
Dahlins Garage
Gleerups
IOGT-NTO
Kroppsterapeuternas Yrkesförbund
KSB Design
Medborgarskolan
Miljonlotteriet
Mäklarringen
Peder Olausson PO Fastighetsbyrå
Pernilla Förnes Form
Reomti AB
Ruth&Greta
Simont Hjerpe AB
Sköna Hem
Städfixarna AB
Susanne Molinder inredningsstylist
Svenska Prematurförbundet